Nytt nummer ute nå: Wuxia 1–2/2017

I Wuxia 1–2/2017 skriver Aksel Kielland om behovet for en ny TV-kritikk, Kai Shcwind anbefaler filmen Julia Ducournaus Raw (2016), Maria Bordorff rapporterer fra videofestival i Kairo, Ellen Engelstad anbefaler Arabian Nights 1–3 av Miguel Gomes (2015), Jacob Lillemose & Karsten Wind Meyhoff undersøker Michael Cricthons Westworld (1973) og fornøyelsesparkens teknologiske skjebne, Helene Eggen anbefaler Georgia Munniks ‘du mah heures pah maj’ (2016), Liv Kristin Holmberg anbefaler Jannicke Låkers Når du leser dette (2010), Sive Hamilton Helle skriver om alternative filmvisninger og Peter Ole Pedersen diskuterer paranoia, overvåkning og konspirasjonsteori i den moderne thrilleren.

Nummeret er nå ute hos abonnenter og i utvalgte butikker.

God lesning!

 

Til salgs hos

Tronsmo
Norli Universitetsgata
Filmens hus
Cappelens Forslag
Narvesen (sjekk hvilken Narvesen nær deg som fører wuxia)

Wuxia 1–2/17 kan også bestilles på nett hos Audiatur bokhandel – hvor du dessuten finner tidligere utgaver av tidsskriftet.