Bokslipp: Photophobia 4. oktober!

Image

I samarbeid med filmtidsskriftet Wuxia inviterer TrAP til fest og boklansering av boken Photophobia på Kunstnernes Hus. Boken er et tidsbilde på Apichatpong Weerasethakul, som fanger opp hans kreative prosess i tidsrommet mellom to spillefilmer og i en periode med mye oppmerksomhet rundt ham som visuell kunstner.

Vi lover Coctails, Nice Price på forhåndssalg av boka og give-aways til de første som kommer. DJ er Ovesen og Frøkedal (aka DJ Heksa Medeksa), som har bakgrunn fra 120 Days, Bygdin, Harrys Gym og I Was A King og spiller en blanding av ambient, kraut, kvalitetspop, psykedelia, postpunk og elektronika.

Meld deg på her!

Fredag 4. oktober kl.19.00
Kunstnernes Hus

Lanseringsfesten markerer også starten på Weerasethakuls Norgesbesøk denne høsten, med separatutstilling, filmvisninger, og flere anledninger til å møte kunstneren. For fullt program se trap.no