Abonnér!

wuxia_01

Wuxia gir ut to dobbeltnummer i året med dybdegående filmstoff av norske og utenlandske skribenter. Ved å tegne abonnement her får du bladet rett i postkassa til rabattert pris. I tillegg får du invitasjoner til slippfester og filmarrangement. 

Årsabonnement: privat kr 210, institusjon kr 300. Abonnementet løper til det blir sagt opp.

Du kan tegne abonnement ved å fylle ut skjemaet nedenfor, og deretter trykke send. For betaling bruker vi PayPal som er en sikker betalingsmetode. Ved å trykke på PayPal-ikonet (‘Abonner’) vil du bli tatt til en side hvor du sikkert kan foreta din betaling. Har du ikke allerede en PayPal-konto, kan du enkelt opprette en – det tar mindre enn ett minutt. 

FOR INSTITUSJONSABONNEMENT: SEND EPOST TIL redsek@wuxia.no

FOR SUBSCRIPTIONS ABROAD: E-MAIL redsek@wuxia.no

btn_subscribeCC_LG